Home | Over ons | Testimonials | Voor ons is de Consularis de structuurbewaker

Voor ons is de Consularis de structuurbewaker

Voortgekomen uit de behoefte om als snelgroeiende onderneming coaching, reflectie en opbouwende kritiek te ‘ondergaan’ namen wij in 2013 contact op met Peter Kemme, oa vanwege zijn achtergrond die een goede aansluiting geeft met onze industrie.

Na enkele kennismakingsgesprekken heeft hij zijn indrukken van zowel ons bedrijf als het persoonlijke optreden van mijn compagnon en mij op ons overgebracht. Herkenbaar maar ook best wel confronterend. Tja, en dan wordt het serieus; de taxatie van een Consularis telt en je hebt er ook nog eens zelf om gevraagd!

Een kritische blik en soms een stevige discussie scherpt de geest…

Door de periodieke afspraak is er steeds een stok achter de deur om, in de hectiek van ons groeiend bedrijf,  de noodzakelijke vorderingen te maken met de organisatiestructuur. Het geven van uitleg aan een kritisch luisteraar is natuurlijk een prima manier om eigen standpunten en handelen (voor jezelf! ) te verantwoorden. Een kritische blik en soms een stevige discussie scherpt de geest… Consularis Peter Kemme levert wat we nodig hebben; tips maar ook tegenwerpingen!

Opdrachtgever
Eigenaren van een service en onderhoudsbedrijf voor hijsmiddelen en een producent van technisch textiel.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach