Home | Over ons | Testimonials | Rob, veel dank voor al je inspiratie!

Rob, veel dank voor al je inspiratie!

Het is niet alleen noodzakelijk maar ook leuk om als ondernemer je bedrijf te laten groeien en verder te professionaliseren. En als je, zoals in ons geval, met z’n tweeën eigenaar bent, kan je elkaar scherp houden. Toch waren wij niet tevreden over de snelheid waarmee we onze groei en interne organisatie konden veranderen.

Zonder al te hoge verwachtingen hadden we een kennismakingsgesprek met Peter Kemme van de Consularis. Peter kwam echter niet met allerlei vage managementkreten, hij bleek onze uitdagingen als ondernemer te snappen.

Onze snelheid is hoger dan ooit, we groeien en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Peter stelde voor kennis te maken met 2 naar zijn mening geschikte collega-consularissen. Met 1 van beiden hadden we direct een klik. Rob Drukker daagt ons uit, is kritisch en haalt ons letterlijk en figuurlijk uit onze vertrouwde omgeving. Hij deelt zijn ervaringen niet door te vertellen over ‘vroeger’ – een enkele anekdote uitgezonderd – maar door ons de juiste vragen te stellen.

Rob heeft ons geholpen de stip op onze ondernemershorizon scherp in beeld krijgen. Elke beslissing is nu een logisch gevolg van de strategie die we hebben ingezet. Onze snelheid is hoger dan ooit, we groeien en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Rob, veel dank voor al je inspiratie!

Opdrachtgever
2 DGA’s van een opleidingsinstituut. Desgevraagd zijn zij bereid hun ervaringen te delen met ondernemers die overwegen een consularis in te schakelen.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach