Ronald van Stiphout

Ronald van Stiphout

Naam: Ronald van Stiphout
Geboren: 1956
Woonplaats: Heiloo
Provincie: Noord-Holland
Opleiding: Verandermanagement, Nyenrode, Strategisch Management, HOFAM (NIVE), SPD (1t/m3)

Afdrukken

Profiel van Ronald van Stiphout
Ronald van Stiphout is al bijna vijftien jaar zelfstandig ondernemer en is selfmade en praktisch ingesteld. Hij is een gedreven professional die zijn sporen als financieel expert heeft verdiend in een breed scala van branches en sectoren. Analyseren, strategisch denkvermogen, motiveren en inspireren zijn kernwoorden die bij hem passen. Ronald heeft specifieke expertise op het snijpunt van overheid en bedrijfsleven, strategie- en scenario-analyse. Zijn specialiteit: het ontwikkelen en implementeren van een vernieuwende aanpak. Als persoon maakt hij veel energie los bij zichzelf en bij anderen. Zijn passies: ondernemerschap, vernieuwing en duurzaamheid.

Ervaring van Ronald van Stiphout

Nevenactiviteiten van Ronald van Stiphout

Aanvullende informatie

Email:
ronald.van.stiphout@consularis.eu

Website:
http://www.stipbusinesscontrolling.nl

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Ronald van Stiphout mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach