Rob Drukker

Rob Drukker

Naam: Rob Drukker
Geboren: 1952
Woonplaats: Hilversum
Provincie: Noord-Holland
Opleiding: Bedrijfskunde (WO)

Afdrukken

Profiel van Rob Drukker
Rob Drukker heeft ruime ervaring als algemeen en functioneel verandermanager in (politiek) complexe situaties bij grote en kleine ondernemingen. Hij heeft een sterke klantenfocus, is betrokken, analytisch, innovatief en creatief. Rob weet uit eigen ervaring wat het is om ondernemer te zijn in het MKB. Hij heeft specifieke expertise op het gebied van verkoop en marketing, CRM, direct marketing en customer service. Bestuurslid van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds.

Ervaring van Rob Drukker

Nevenactiviteiten van Rob Drukker

Aanvullende informatie

Email:
rob.drukker@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

Barometer Goed Bestuur MKB Familiebedrijf

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie en behoeftes krijgt met dit instrument een indicatie welke type externe raadgevers in welke setting een meerwaarde voor uw bedrijf betekenen. Ontwikkeld door Hogeschool Windesheim bij het Lectoraat Familiebedrijven. Klik hier om uw indicatie te raadplegen. Onder de knop; Links vindt u een rechtstreekse koppeling naar de test. Bron: Hogeschool Windesheim,… Lees verder

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Rob Drukker mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach