Peter Kemme

Peter Kemme

Naam: Peter Kemme
Geboren: 1955
Woonplaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Opleiding: Bedrijfskunde en Weg & Waterbouw

Afdrukken

Profiel van Peter Kemme
Peter Kemme is praktisch en resultaatgericht. Als manager en directeur heeft hij bij kleine en middelgrote internationaal opererende industriële en handelsondernemingen gewerkt. Vooral in B2B-marktomgevingen was hij actief. Hij heeft affiniteit met technologie en is sterk in business development. Peter heeft een goed gevoel voor de menselijke factor in organisatie.Hands on, no nonsense is een spreuk die bij hem past. Denken en doen. Hij heeft een sterke affiniteit met het midden- en kleinbedrijf en hetfamiliebedrijf. Peter kan vanuit zijn ervaring een goede bijdrage leveren om de juiste balans tussen ondernemen en managen te vinden. Tegenwoordig is hij gespecialiseerd in vraagstukken over bedrijfsfinanciering.Hj is medeoprichter van Stichting de Consularis.

Ervaring van Peter Kemme

Nevenactiviteiten van Peter Kemme

Aanvullende informatie

Email:
peter.kemme@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

White Paper Raden van Advies

Download hier White Paper Raden van Advies bij MKB.

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Peter Kemme mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach