Peter Dikmans

Peter Dikmans

Naam: Peter Dikmans
Geboren: 1955
Woonplaats: Oosterhout
Provincie: Noord-Brabant
Opleiding: Industrieel Ontwerpen, TU Delft

Afdrukken

Profiel van Peter Dikmans
Peter Dikmans heeft ruim vijftien jaar ervaring als adviseur en werkte even zoveel jaren aan de andere kant van de tafel, in diverse management- en directiefuncties binnen het MKB. Door die combinatie kan zijn werkwijze kernachtig getypeerd worden als 'ondernemend adviseren',Peter is een goede coach, die de vraagstukken en uitdagingen van ondernemers en managers uit eigen ervaring kent en dit gebruikt om duidelijke adviezen en praktische ondersteuning te bieden. Toch gaat hij als adviseur niet 'op de stoel van de ondernemer zitten'.Hij is analytisch en creatief tegelijk. Dit combineert hij met een brede ervaring binnen een groot aantal branches. Hij doorziet daardoor vraagstukken niet alleen snel, maar helpt tevens nieuwe om inzichten te verwerven en concrete oplossingen te creëren.Peter geeft geen vrijblijvende adviezen maar duidelijke antwoorden op uw vraagstukken.Ook is hij expert op het gebied van Business Model Ontwikkeling en ondersteunt bedrijven op het gebied van Strategieontwikkeling en Innovatie. Hij heeft daarnaast veel ervaring op het gebied van bedrijfsoverdracht, en de integratie van ondernemingen na overnames.

Ervaring van Peter Dikmans

Nevenactiviteiten van Peter Dikmans

Aanvullende informatie

Email:
p.dikmans@consularis.nl

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

MKB investeert steeds meer in kennis

Ondanks recessie meer aandacht voor scholing MKB-ondernemers blijven investeren in bedrijfsopleidingen, ondanks de economische recessie. Driekwart van de MKB-ondernemers heeft het personeel de afgelopen drie jaar opleidingen of trainingen laten volgen. Bijna 10% van deze MKB-ondernemers geeft aan het personeel extra opleidingen of trainingen te laten volgen juist vanwege de recessie. Dit blijkt uit een… Lees verder

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Peter Dikmans mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach