Grex Goijarts

Grex Goijarts

Naam: Grex Goijarts
Geboren: 1945
Woonplaats: Oisterwijk
Provincie: Noord-Brabant
Opleiding: HBO Textiel/Tournai

Afdrukken

Profiel van Grex Goijarts
Grex Goijarts is een gedreven en op resultaat gerichte ondernemer die leiding gaf aan innovatie of renovatie van producten of diensten. Het formeren van innovatieclusters was hierbij dikwijls bepalend voor snelle marktintroductie. Hij was en is betrokken bij ondernemingen in diverse branches, bij het ontwikkelen van strategische plannen en het zoeken naar de juiste vertaalslag van beleid naar motiverende en succesvolle werkdoelstellingen. Grex heeftervaring met het zorgvuldig uitzetten van een nieuwe koers en kan hiervoor management en medewerkers enthousiasmeren. Hij heeft ervaring met aanvragen van subsidies en patenten en opstellen van royaltycontracten. Voor bedrijven uit verschillende branches heeft hij ervaring opgedaan in binnen- en buitenland.

Ervaring van Grex Goijarts

Nevenactiviteiten van Grex Goijarts

Aanvullende informatie

Email:
grex.goijarts@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

Wettelijke betalingstermijnen

De laatste jaren is het een trend dat vooral grote bedrijven hun betalingstermijnen naar hun leveranciers oprekken. Vooral MKB ondernemingen zijn hier het slachtoffer van. Dat was een van de redenen dat op 16 maart 2013 een nieuwe wetgeving van kracht is geworden. Deze regelgeving is een steun in de rug van leveranciers en laat… Lees verder

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Grex Goijarts mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach