Gerard Fit

Gerard Fit

Naam: Gerard Fit
Geboren: 1950
Woonplaats: Hoorn
Provincie: Noord-Holland
Opleiding: MBO/HBO/MBA

Afdrukken

Profiel van Gerard Fit
Gerard Fit is een praktisch ingestelde ondernemer met veel kennis en ervaring in het leiden en begeleiden van industriële ondernemingen. Hij was als directeur/lid van de directie vaak direct verantwoordelijk voor de marketing, verkoop en business development-activiteiten. Dit betrof zowel activiteiten gericht op de Nederlandse als de internationale markt bij MKB en MKB+ ondernemingen.Gerard is een conceptueel en strategisch denker die zeer goed in staat is visie en concept praktisch te vertalen naar haalbare en werkbare werkdoelstellingen. Kernwoorden die bij hem passen zijn; resultaatgericht, coachend en meewerkend leidinggeven, loyaal aan doelstellingen en mensen en integer.

Ervaring van Gerard Fit

Nevenactiviteiten van Gerard Fit

Aanvullende informatie

Email:
gerardfit@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Gerard Fit mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach