Gerrit Jan Bezemer

Gerrit Jan Bezemer

Naam: Gerrit Jan Bezemer
Geboren: 1951
Woonplaats: Nijkerk
Provincie: Gelderland
Opleiding: MBA / Nyenrode University Breukelen, Meester in de rechten / Ned. Recht, Rijksuniversiteit Utrecht, diverse managementopleidingen en bancaire trainingen/workshops

Afdrukken

Profiel van Gerrit Jan Bezemer
Gerrit Jan Bezemer is een ervaren en praktisch ingestelde verandermanager. Hij is gespecialiseerd in visie- en strategieontwikkeling waarbij een ruime en praktische ervaring is opgebouwd om met managementteams hierover beleidssessies te doorlopen. Veelal staat deze vraag centraal: “waar wordt onze klant gelukkig van?“ Gerrit Jan heeft sterke affiniteit met veranderprocessen, out of the box denken, en hoe een organisatie van planning naar uitvoering moet komen. Als eindverantwoordelijke voor het beleid en vanuit praktische directie-ervaring is hij ondernemer met de ondernemers. Binnen de organisatie worden keuzes gemaakt in de driehoek mensen, processen en inhoud. Gerrit Jan kan denken vanuit de markt, van buiten naar binnen. Hij is afgestudeerd in Nederlands Recht en verkreeg de meeste theoretische bedrijfsbagage tijdens zijn studie aan de Nyenrode Universiteit. De werkmethode “action learning” paste theoretische kennis en marktmodellen direct toe in de praktijk van de onderneming. Hij is no nonsens en praktisch ingesteld, is resultaatgericht en heeft oog voor medewerkers als kapitaal van de onderneming. Hij is bereid verandertrajecten door te voeren en daarover duidelijk te communiceren. Daarbij laat hij ruimte voor vernieuwende ideeën en alternatieve oplossingen.

Ervaring van Gerrit Jan Bezemer

Nevenactiviteiten van Gerrit Jan Bezemer
Voorzitter Bedrijvenkring Hoevelaken NijkerkPenningmeester Stichting Kom in Bedrijf

 • Stichting Welkom Maas en Waal (toeristische promotie)
 • Westfriese bedrijvengroep
 • Kring bedrijven Bollenstreek (ondernemersclub/ industrie/ mkb/ toerisme etc)
 • Oprichter en bestuurder Flevolands Symfonie Orkest
 • Vice voorzitter VVV Noordwijk
 • Aanvullende informatie

  Email:
  gerritjanbezemer@consularis.eu

  Website:
  http://www.consularis.nl

  Artikelen van deze Consularis

  Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

  Krachtige kwetsbaarheid

  Ofwel de moed om niet perfect te willen zijn. Gesprekken met ondernemers gaan dikwijls over geïnspireerd leiderschap, creativiteit en innovatie.  Zij vertellen dan dat de belangrijkste problemen voortkomen uit een gebrek aan betrokkenheid en feedback, de angst om niet mee te kunnen komen in deze tijd van snelle veranderingen en de behoefte aan heldere doelen…. Lees verder

  Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

  Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Gerrit Jan Bezemer mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

  Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
  *Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

  Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

  Aanvraag plaatsen Business Coach