Frans Vleugel

Frans Vleugel

Naam: Frans Vleugel
Geboren: 1952
Woonplaats: Nieuwegein
Provincie: Utrecht
Opleiding: Economie, Marketing, Architectuur, managementopleidingen, Bouwkunde, Detailhandel

Afdrukken

Profiel van Frans Vleugel
Frans Vleugen is een praktisch ingestelde innovatieve ondernemer. Hij heeft 27 jaar eigen bedrijf gehad en heeft veel kennis en ervaring in het leiden en begeleiden van productiegerichte ondernemingen. Hij kan complexe zaken snel doorgronden en plannen omzetten in daden. Daarnaast is hij creatief en besluitvaardig en weet hijals geen ander hoe een ondernemer zich voelt in moeilijke situaties. Hij benadert problemen analytisch en adviseert oplossingsgericht. Frans maakt gebruikt van marketingstrategieën om deonderneming naar een hoger plan te brengen. Als sparringpartner kan hij de ondernemer goed ondersteunen en adviseren in het nemen van zijn/haar beslissingen. Kernwoorden die bij hem passen: maatschappelijk betrokken/ innovatief/ empathie/ flexibel/ dynamisch/ energiek/ diplomatiek.

Ervaring van Frans Vleugel
Frans Vleugel heeft 27 jaar ervaring als DGA zelfstandig ondernemer, gaf dagelijks leiding aan Vleugel tands & interieurs b.v. in Nieuwegein, en heeft daarnaast als ontwerper & vormgever voor veel verschillende branches projecten gerealiseerd. Beschikt over een brede branche kennis en ervaring.

Nevenactiviteiten van Frans Vleugel

Aanvullende informatie

Email:
frans.vleugel@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Frans Vleugel mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach