Folkert Tuininga

Folkert Tuininga

Naam: Folkert Tuininga
Geboren: 1956
Woonplaats: Velp
Provincie: Gelderland
Opleiding: Erasmus Universiteit

Afdrukken

Profiel van Folkert Tuininga
Folkert Tuininga is een praktisch ingestelde allround professional in de dienstverlenende sector, met een uitgebreide service-logistieke, commerciële en verbetermanagement-ervaring in B2B-omgevingen. Hij is in staatom wezenlijke verbindende en vernieuwende verbeteringen te realiseren, door oorzaken te benoemen en aan te pakken. Folkert is sterk in het doorzien, het creëren en bewaken van samenhang en interactie van mensen, afdelingen, stakeholders en processen. Daar brengt hij structuur in aan en zorgt voor doorzichtige vastlegging en contracting vanuit een holistische invalshoek. Vanuit (parttime) rol als docent aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen legt hij de verbiding tussen onderwijs en bedrijfsleven en de meest recente ontwikkelingen.

Ervaring van Folkert Tuininga
Folkert Tuininga is sinds 2004 actief als zelfstandige consultant en interimmanager met de focus op financiën en service-logistiek en de verbinding daartussen. Tot eind jaren '90 is hij werkzaam geweest in de financiële sector bij ABN AMRO in de zakelijke dienstverlening voor internationaal opererende bedrijven, met de focus op grotere MKB-bedrijven, footholds van internationals, logistieke bedrijven en overnames in het MKB. Sinds 2000 is zijn focus gericht op service logistiek en de strategische inrichting daarvan. Hij heeft brede ervaring opgedaan in het opzetten van outsourcingstrajecten, post-merger-integratie van businesses, supply chain development, kennisontwikkeling en -uitwisseling en new ventures.
Werkervaring:
Service Logistics Forum, Manpower Business Solutions, Teleplan, IBM Business Innovation Services, ABN AMRO, opzetten New Venture voor eigen rekening.

Nevenactiviteiten van Folkert Tuininga

Aanvullende informatie

Email:
folkert.tuininga@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

Nieuwe financieringsinitiatieven hebben potentie voor MKB

Nieuwe financieringsinitiatieven hebben potentie voor MKB Een aantal nieuwe financieringsinitiatieven brengen potentiële oplossingen voor MKB bedrijven met een relatief lage financieringsbehoefte. Voor banken is het vaak niet aantrekkelijk klein zakelijke kredieten tussen €50.000 en €500.000 te financieren door de relatief hoge handlingskosten en het als hoog gepercipieerde risico van deze kleine leningen. Van een achttal… Lees verder

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Folkert Tuininga mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach