Felix van Baal

Felix van Baal

Naam: Felix van Baal
Geboren: 1957
Woonplaats: Heusden
Provincie: Noord-Brabant
Opleiding: Hogere Hotelschool Den Haag

Afdrukken

Profiel van Felix van Baal
“Inspirerend, authentiek, procesmatig, sturend, innovatief, ondernemend, rationeel, analytisch, politiek vaardig,goed in staat om met mensen te werken.Betrouwbaar, integer en pragmatisch”Deze profiel kenmerken zijn met regelmaat vastgesteld binnen de loopbaan van Felix van Baal.Met passie voor de mens en organisatie heeft hij zich in meerdere eindverantwoordelijk functies ingezet, onder andere als verandermanager. Doelgericht in visie – en strategie ontwikkeling en vooral ook (het begeleiden van) de implementatie.Met het rijker worden aan ervaring is zijn interesse en vaardigheid in het begeleiden van ondernemend talent gegroeid en verankerd. De medewerker/ ondernemer in zijn/haar kracht zetten.Specifiek richt hij zijn aandacht nu op het ondersteunen van DGA’s , directies bij beleidsvraagstukken en organisatie inrichting. Daarnaast vormt zijn betrokkenheid bij vastgoed vraagstukken (van ontwikkeling tot realisatie en beheer én als opdrachtgever en opdrachtnemer) een rode draad binnen zijn loopbaan.

Ervaring van Felix van Baal
Na zijn opleiding in de wereld van de hospitality, heeft hij meerdere functies bekleed als facilitair directeur binnen complexe organisaties.Vanaf2001 heeft hij zijn expertise binnen de bouwkolom verder ontwikkelt. Als opdrachtgever in de functie van algemeen directeur Huisvesting van de medische campus in Nijmegen (UMC st Radboud).Als opdrachtnemer in de functie van directeur BAM Utiliteitsbouw zuid Nederland en aansluitend als directeur bij een Project management-en advies bureau.Vanaf 2016 zet hij vanuit zijn management bv zijn expertise in ter ondersteuning van directies op beleids-en beheervraagstukken.

Nevenactiviteiten van Felix van Baal
Naast diverse bestuurlijke functies heeft hij gedurende 10 jaar de begeleiding (inclusief bewind voering) van de DGA van een middelgrote technische handelsonderneming met plezier op zich genomen.Hij heeft een passie voor koken en culinair genieten en loopt met plezier een rondje golf.Actief bestuurslid van stichting Mazingira NL, voor goed onderwijs in Tanzania.

Aanvullende informatie

Email:
felix.van.baal@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Felix van Baal mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach