Erik Klijn

Erik Klijn

Naam: Erik Klijn
Geboren: 1962
Woonplaats: Heeg
Provincie: Friesland
Opleiding: HTS Operationele technologie, HEAO Export marketing management, MTS Werktuigbouw

Afdrukken

Profiel van Erik Klijn
Erik Klijn is pragmatisch en resultaat gericht: hands-on and no-nonsense! Hij is in staat om problemen analytisch en met een helikopterview te benaderen en deze doelgericht te vertalen tot strategie. Vanuit kennis en ervaring opereert hij met een breed netwerk binnen diverse branches op diverse levels. Erik heeft gewerkt in de rol als manager en directeur bij zowel kleine als grote industrieel internationaal opererende firma’s. Zijn technisch commerciële inzicht maakte diverse uitvindingen mogelijk, die geleid hebben tot nieuwe en doorontwikkelde producten welke zijn gepatenteerd en nog steeds internationaal worden vermarkt. Voor zijn eigen onderneming heeft hij een internationaal netwerk opgezet voor de verkoop van B2B-producten in ongeveer vijftig landen. Ook is hij actief als mediator in familie-/bedrijfsovername en opvolgingszaken.

Ervaring van Erik Klijn

Nevenactiviteiten van Erik Klijn

Aanvullende informatie

Email:
erik.klijn@consularis.eu

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

Toenemende concurrentie maakt MKB ondernemer niet ongerust

De afgelopen twee jaar heeft ruim de helft van de ondernemers in het MKB ervaren dat de concurrentie is toegenomen. Bij een op de zeven bedrijven leidt dit er zelfs toe dat het bedrijf verlies maakt. Toch kijken veel ondernemers positief tegen concurrentie aan en zijn zij ervan overtuigd dat het eigen bedrijf over twee… Lees verder

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Erik Klijn mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach