Peter Dikmans

Peter Dikmans

Naam: Peter Dikmans
Geboren: 1955
Woonplaats: Oosterhout
Provincie: Noord-Brabant
Opleiding: Industrieel Ontwerpen, TU Delft

Afdrukken

Profiel van Peter Dikmans
Peter Dikmans is een ervaren ondernemer die het “klappen van de zweep” kent; van “zwaar weer” tot het realiseren van vernieuwing en snelle groei. Als Industrieel Ontwerper is hij creatief en oplossingsgericht. Geen vrijblijvende adviezen, maar helpen kansen te benutten en concrete oplossingen te realiseren. Peter is expert op het gebied van Business Model Ontwikkeling en het realiseren van innovatie. Hij ondersteunt bedrijven met Strategieontwikkeling en heeft daarnaast veel ervaring op het gebied van bedrijfsoverdracht, en de integratie van ondernemingen na overnames.

Ervaring van Peter Dikmans

Nevenactiviteiten van Peter Dikmans

Aanvullende informatie

Email:
p.dikmans@consularis.nl

Website:
http://www.consularis.nl

Artikelen van deze Consularis

Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

MKB investeert steeds meer in kennis

Ondanks recessie meer aandacht voor scholing MKB-ondernemers blijven investeren in bedrijfsopleidingen, ondanks de economische recessie. Driekwart van de MKB-ondernemers heeft het personeel de afgelopen drie jaar opleidingen of trainingen laten volgen. Bijna 10% van deze MKB-ondernemers geeft aan het personeel extra opleidingen of trainingen te laten volgen juist vanwege de recessie. Dit blijkt uit een… Lees verder

Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Peter Dikmans mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
*Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

Aanvraag plaatsen Business Coach