Albert Hagedoorn

Albert Hagedoorn

Naam: Albert Hagedoorn
Geboren: 1956
Woonplaats: Huizen
Provincie: Noord-Holland
Opleiding: Register Controller - Doctoraal Bedrijfseconomie VU

Afdrukken

Profiel van Albert Hagedoorn
Albert Hagedoorn is een pragmatische changemanager met focus op de mensen die het moeten gaan doen.Hij is betrokken, analytisch, creatief en besluitvaardig, ziet wat er nodig is om zaken te realiseren en kan partijen motiveren. Albert weet uit eigen ervaring wat het is om ondernemer te zijn en heeft ervaring in diverse bedrijfstakken. Hij heeft specifieke ervaring met strategisch-financiële issues. Van cijfers maakt hij nuttige managementinformatie. Hij heeft specifieke expertise op het gebied van operationele verbeteringsprojecten, investeringsanalyses, fusies en overnames, kostprijsberekeningen, management informatie en financiering van ondernemingen.

Ervaring van Albert Hagedoorn

Nevenactiviteiten van Albert Hagedoorn

 • Voorzitter Bestuur HLB-Bibliotheken
 • Voorzitter Cliëntenraad Marke de Meenthoek (Cordaan)
 • Lid Vereniging van Register Controllers
 • Coördinator Intervisiegroep Register Controllers werkzaam in de Zorg
 • Eigenaar Kaaps Wijnhuis - wijnimport en verkoop Zuid Afrikaanse wijnen
 • Aanvullende informatie

  Email:
  a.hagedoorn@consularis.nl

  Website:
  http://www.consularis.nl

  Artikelen van deze Consularis

  Met enige regelmaat worden er interessante artikelen over diverse brancheontwikkelingen geplaats door onze experts. Lees hieronder het meest actuele artikel geplaatst door deze Consularis.

  Klein beginnen loont

  Startende ondernemers kunnen het beste alleen beginnen, in plaats van direct personeel in dienst te nemen bij de start van het bedrijf. Ondernemers mét personeel die oorspronkelijk alleen begonnen, hebben hogere inkomsten en overlevingskansen dan ondernemers met personeel die direct bij het oprichten van het bedrijf al personeel in dienst namen. Dit blijkt uit gezamenlijk… Lees verder

  Wilt u direct in contact komen met deze Consularis?

  Wilt u weten wat deze Consularis voor u kan betekenen? Heeft u een vraag? Dan kunt u Albert Hagedoorn mailen door gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

  Bedrijfsnaam:Naam:E-mail adres:Telefoon nummer:Vraag of onderwerp:Bericht:
  *Wij vragen de rekensom op te lossen om ongewenst gebruik van dit formulier tegen te gaan. Dit helpt ons deze website beter te beschermen tegen ongewenst gebruik. Ter behoeve van onze reactie vragen wij u de gegevens zo volledig mogelijk in te vullen, de velden naam, e-mail adres en uw vraag of onderwerp zijn hierin verplichte invoer. Bij voorbaat dank voor uw begrip.

  Een Consularis is een deskundig en ervaren klankbord.

  Aanvraag plaatsen Business Coach